Projecte Rossinyol

lunes, 9 de mayo de 2016

Visita temps de les flors + Festa del cinema

L'última trobada abans d'aquesta, vam aprofitar-la per conèixer més la ciutat, i arribar als racons que la Yumha mai havia vist. Va ser molt divertit però alhora molt fatigant. 2 hores de caminada van valer la pena! 

Avui, dilluns 9 de maig la Yumha i jo vam agafar el bus com de costum i aquest cop en quant vam baixar a la parada, vam seguir a la multitud de gent, que venia a visitar Girona durant aquest meravellós període. El temps de les flors

Primer vam observar la decoració de 4 ponts de la ciutat, vam travessar el més proper a la Catedral, però abans vam aprofitar que el Museu d'història de Girona estava obert per entrar. Allà la Yumha va aprendre que són els bonsais, ja que a dalt al terrat hi havia una espectacular exhibició. Vam sortir pel túnel fins a arribar a les escales de la Catedral. Aquest any representava països diferents del món. Girant el carrer vam fer cua per entrar als banys àrabs. Així, fins a les 6 per tornar al cinema, ja que començava la pel.licula que la Yuma tant volia veure. ( Tinni = Violetta). 

Records que quedarán: 

No hay comentarios:

Publicar un comentario