Projecte Rossinyol

lunes, 4 de abril de 2016

L'esperada visita a la Universitat :)

Dilluns, 4 d'Abril de 2016

La tarda va començar com tots els dilluns, vaig anar a buscar a la Yumha a l'escola, però aquest cop hem baixat a la parada més propera al Pont de Pedra.

Un cop al pont de pedra vam endinsar-nos pels carrers de l'ajuntament fins a arribar a les escales que ens separen de la facultat d'educació i psicologia de la Udg.
Primer vàrem visitar la meva facultat, i després la facultat de lletres i turisme i la seva respectiva biblioteca. La Yumha mai l'havia visitat, però això la impressió era més.Tan bon punt vam sortir per la porta de la biblioteca, vam pujar les escales de la Muralla Xina, per tal de veure Girona des de dalt de la torre Gironella, i arribar rapidament a la Catedral passant pel parc dels Alemanys. Aquesta ja estava tancada, però vam agafar els horaris amb intenció de tornar un altre dia. Seguint recte, vam passar davant el museu arqueològic i el monestir de Sant Pere de Galligants, que no obren els dilluns. Així finalment abans de passejar pel call jueu vam visitar els Banys Àrabs.



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario